Nå ända fram- till ett framgångsrikt ledarskap!

Den här sidan finns till för att erbjuda dig alla verktyg som du behöver för att tillämpa ett ledarskap som håller hela vägen. Vill du skapa uppriktighet i både ord och handling? Då passar den här guiden dig perfekt! 

Vi på WTT jobbar alltid med fokus på prestation, resultat och arbetsglädje, och vi kan hjälpa dig att göra detsamma.

 

Walk The Talk På 80 Sekunder

 1. Vad är självledarskap?

Självledarskap är en viktig grund att ha för dig som ledare och det kan i sin tur bana väg för ett effektivare ledarskap. Självledarskapet handlar om hur vi påverkar våra tankar och beteenden för att nå våra mål. En ledare som vårdar sin personliga utveckling och sitt eget ledarskap kan lättare motivera medarbetarna till detsamma. För att skapa mer självständighet hos medarbetarna och få dom att ta egna initiativ, behöver du som ledare ge tydlig och guidande feedback till alla medarbetare dagligen.

Läs mer om självledarskap HÄR eller tryck på knappen nedan. Vad det är, hur du kan använda dig av det och vilka konsekvenser det ger för ditt sätt att leda 

Självledarskap skapar effektiva team! 

 

2. Få hjälp med ditt ledarskap 

Samstämmighet mellan ord och handling leder till resultat. Det får man lättare om man skapar ett kommunikativt klimat. Ett klimat där chefer och medarbetare faktiskt pratar med varandra om allt. Nå, nästan allt. Det här vet nästan alla. Ändå händer det inte alltid. Det är här som poängen med att ta in hjälp utifrån bäst kommer till sin rätt.

Läs mer om detta HÄR eller tryck på knappen nedan. LÄS MER om hur Walk The Talk arbetar med att hjälpa dig och ditt företag.  

Modiga ledare flyger längre 

 

3. Psykologin bakom ett effektivt ledarskap:

Det handlar först och främst om dig själv, du som ledare. Din egen tro på dig själv men också din tro på dina medarbetare. Ofta möter vi utveckling/ förändring initialt med motstånd och ovilja och det visas och uttrycks på många ”spännande” sätt, men det som ligger bakom beteendet eller attityden är vår egen rädsla - ett ord som många inte vill kännas vid. 

Läs mer om psykologin bakom ett effektivt ledarskap HÄR eller tryck på knappen nedan. Hur styr du som ledare dina tankar på bästa sätt för att uppnå ett visst mål?

Ditt nyfikna ledarskap- nya möjligheter 2019